БджілкаЛен, в тебе курятник, та такий гарнезний! Я також пам'ятаю таких курей. Люблю твои роботи. а я вже Думала до Пасхи готуватися, а тут мені коти трапилися на очі. А яки ж петельки, з бантиками, квіточками... Тільки ти, мабуть, так вмієш все прикрасити. Бачу, що шовчиками бавишся, прикрасила курей. Гарнюні! мені подобається не стьобані, але вони менш практичні. Глазки також машинкою?
Отже, у мене також тваринки, але котики.
Взагалі, хотіла поділитися. Я зараз якось дивно шию. Я не отримую задоволення від роботи, а радуюся тому, що взагалі щось шию і що тканинку якусь прилаштувала. І що в мене хоча б одною тканиною поменшало. Ще, стала жадібною. Я стала продавати роботи, чого не робила раніше. Розлучаюся з роботою вмить, не шкодую, як раніше. Радію, якщо хтось купує. Що правда, то для мене можливість донатити, і не тільки ЗСУ, є ще багато дірок.
Тепер про цей набір. Була впевнена, що я цих котів вже порізала, але раптово вони десь взялися. Я вирішила, що маю їх перешити й забути, нарешті, про цю тканину. Нічого цікавого, але спробувала робити двоколірну бейку. Ще той клопіт. Думаю, час, який на неї витратила, того не вартий., мабуть , вона хороша для ковдр, щоб була доста широка. Але для невеликих виробів не варто її брати. Точність має бути дуже висока. Ви ж знаєте, я не боюся точності, але схибила декілька разів на стиках. ПОгралася 0 більше, мабуть, не буду.
Ще одне вперше. У мене машинка вже багато років,але я вперше спробувала лапку для "еха". Це такий додадок до лапки ,виглядає як тарілочка. Меня дуже сподобалося. Добре видно на ланчматах на столі.
Ну, і всім привіт від Чупи.