Привітик! Я знов трохи загубилася, сьогодні була потреба ввімкнути великий комп, а з нього форум краще читати і писати. Marta, вже похвалилася нашим гарним днем шиття на публіці, дуже надихаюче і приємно провели час. Я теж трохи з прибутком, продала жилет ,який ще у 18 році шився. Наша імпровізована виставка просто неба викликала багато відгуків, трохи пошили, а головне, побачилися! Ще я на початку червня була в Києві, потрапила на Квілтфест, побачила Мамая і ще багато гарних квілтів. Окрім цього була ще на художній виставці і у музеї декоративно-ужиткового мистецтва, де багато вишивки, ткацтва і інших старовинних виробів. Також дошила наш колективний з учнями квілт, присвячений тюльпанам (його поки не можна виставляти, бо це дарунок Музею Мистецтв). Сад-город займає багато часу і сил, шити мало виходить. Ще у мене зараз малий племінник живе, 8 років, малює, ліпить ,танцює, грає на компі, трохи заставляю читати, а він мене водить в кіно. Паралельно навчаюсь водінню, важко дається, чотири спроби практичного іспита завалила, але не здамся!
_________________ Модератор форумаИ-Руня Кудревич Janome Horizon Memory Craft 7700 QCP, Protex TY-B721-03 Мои сумки 2016-2019 , Мои работы 2020
|