dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Сб июл 05, 2025 21:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2032 ]  На страницу   Пред.  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 136  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Вт ноя 29, 2022 19:14 

Які класнючі! Чудова ідея!)

СообщениеДобавлено: Вт ноя 29, 2022 20:55 

Соломія писал(а):
Колючка Я гачком хотіла навчитися , мільйон разів пробувала . І величезний гачисько брала , але не бачу я звязок петель між собою , то тяжко пояснити , кретинизм у мене до гачкування та й все 8:
"Нє вєрю!" 12: Щоб людина, котра робить таку красу іншими засобами й не могла опанувати якийсь там гачок... 10: Там головне - опанувати стовпчик без накиду і вже можна красу робити. Є такий узор "moss stitch", не знаю, як його в нас звуть, він найпростіший, там навіть не треба бачити той зв'язок між петлями. Може ще разок спробуєш? 14:

Iric писал(а):
Привіт!! Якщо що, то це моі пальці.
Класс, які маліпуськи!

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 00:05 

Iric писал(а):
Привіт!! Якщо що, то це моі пальці.
Изображение

я ж подумала=детские ножки)

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 00:24 

винни
Насмішила! А ось вони всі разом, мої топанки! Ще є декілька, але вже всі сьогодні віддала волонтерам на ярмарку.
Изображение Изображение

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 14:14 

Дівчатка, в темі "Шиємо разом" буде гарна подушка від Наташи Дражниковой. Знаю,що зараз скрутно і зі світлом, і з настроєм, але якщо все ж таки хтось захоче пошити, будь ласка, приеднуйтеся! Тему вже відкрила, Наташа почне викладати матеріал, слідкуйте тут: viewtopic.php?f=4&t=804
Думаю, перекладати українською не треба?

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 16:12 

Iric
Не треба , ми ж поліглоти . Можна навіть польською писати , або білоруською.
Мені основне , щоб я мала можливість висловлюватись рідною мовою тут .

А я вам новини з дурдому принесла . 12: 12: 12: Боже , які вони хворі ! Невиліковно!
Изображение

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 17:26 

Соломія, а скажи, наскільки тонкі і зубасті були ІПСО раніше, і які дурнуваті й недолугі зараз?!

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 19:25 

Рамина
Ну так вони ж усе копіюють з пропагандистів гітлерівської Німеччини , зокрема є беззаперечними послідовниками гебельса . Він же ж говорив , що чим більш неймовірнішу брехню розказуєш своєму народу ,тим краще він у неї вірить. І що їм залишається робити , як не брехати по чорному , адже це все від безсилля ! Бо завоювати вони нас не зможуть і верхи їхні починають це розуміти .

СообщениеДобавлено: Ср ноя 30, 2022 22:02 

Привіт, Дубліринки! Сьогодні день мийнув як пару часів. Включила режим «хозяйки».Бо пів дня стабільного світла та води це дуже круто! Інтернет, зрозуміло, останнім часом більш віддихає ніж працює, але то таке…
Iric , в інсте , вночі, бачила твій квілт для проекту ковдра від Св. Миколая- дуже гарний !!! І оці манюпусіки топотюсикі дуже чудові! Тримайся, видужуй.До речі, я пропустила новини за фін.підтримку сайту чи поки не вирішили?
Соломія, в мене мізки закіпають коли читаю, чи дивлюсь новини з оркостана. Останні перли- нібито ми спохабили їхню українську мову. Бо це їх мова. Я от думаю…. Що з ними таке роблять щоб люди так сходили з розуму…..

СообщениеДобавлено: Чт дек 01, 2022 16:56 

Дівчат, ну їм вдовблюють щохвилино те, в що треба щоб вірили, то вони й вірять. Одиниці вміють мислити незалежно. А вдовблюють те, що Україна належить рашкє, і все у нас рашкінське, і люди наші рашкінські, причому значно недолугіші й недосвідченіші ніж самі рашкі- парашкі. Молодші брати тіпа. А хто такий молодший брат? Той дурник,що все робить, у всьому слухається, а старший йому ще й щалбани відсиплює.
А наші, до речі, недалеко відійшли в масі : "Ах, пушкін, ах балєт, я всьу жизнь гаварю парускі". Тьху.

Кстаті, привіт всім. Мене найняв наш під'їзд вікна робити (почекали, поки я на своєму поверсі закінчу, сподобалося, й почали ходоки ходити... 527: ) Вже третє штукатурю. Відчуваю себе злиднем на громадських роботах. Що про себе зрозуміла : заробляти ремонтами на хліб я точно не хочу! 12:

А іще я пішла на курси англійської. 526: 3:

СообщениеДобавлено: Чт дек 01, 2022 17:20 

Marta, я теж хочу на курси англійської, давно, але все не виходить.

СообщениеДобавлено: Чт дек 01, 2022 19:58 

Marta
Сильно той пушкін варварам допоміг у Бучі , Ізюмі , Херсоні ,та інших містах , коли вони тисячами наших українців катували в підвалах , мучили , вбивали та гвалтували дітей , жінок ? А може Чайковський так гарно їх надихає ,щоб скидати бомби на наші міста ??? Нехай пам'ятник бандиту Пригожину з кувалдою в крові собі поставлять - ось це їхня справжня культура і справжнісінька суть ! 523:

Надійко, а ти що вікна умієш ставити ??? Ти надзвичайна жінка ! Куди не щипнеш = усюди талант якийсь вилазить 11: . Недарма я тобою захоплююсь. Але я теж можу похвалитися - відкоси до нових вікон я теж штукатурила , а також клала плитку і на підлогу балкону та на стінку на балконі 3: .

Последний раз редактировалось Соломія Чт дек 01, 2022 20:07, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: Чт дек 01, 2022 20:00 

Маленьке нагадування.
Изображение

СообщениеДобавлено: Пт дек 02, 2022 02:38 

Привіт, дівчата! Трохи загубилась, повертаюсь. Була дочка в гостях, повернулась в Київ точнісінько в день обстрілу, але пережили вже. Читаю вас, тішить, що настрій попри все у нас бойовий, обставини нас не зламають.
Ми теж до форс мажорів підготувались: відновили піч в старій хатині. Довелося робити нову трубу, бо стару давно розібрали. Чоловік дослідив грубу, відшукав оті отвори, що сажу чистити, нову трубу зробив і встановив. Словом, впорався сам, хоч я наполягала, щоб найняти когось, бо ж здоров"я дорожче, не по 20 років нам, щоб по дахах та деревах гасати, але лазимо, щось в цьому є 525: . Піч супер, горить, гріє! Диміла спершу, бо не розпалювали з 1975 року, як газ провели. І дрова сякі-такі є накопичені від зрізаних гілок та старих парканів. Не замерзнемо.
Світло у нас теж вимикають, звикли, пристосувались. На вихідні нас навіть балували, зовсім не вимикали, ми аж розслабились. Цього тижня якось без графіка, але ми готові. Головне, вода і тепло є.
Вчора з Серединкою майже годину розмовляли. Зв"язок у них дуже поганий, опалення нема, електрика і вода теж не постійно, ще інші негаразди окупаційні, але головне, що повно понаїхало окупантів. Є там побоювання, якщо підуть, то як в Херсоні все замінують та обстрілювати будуть. Такі справи.

СообщениеДобавлено: Пт дек 02, 2022 03:32 

Пчелка Лена,Соломія,Рамина,inno4ka згодна з вашими думками, різні ми. Десятки років вони споживали отруту, що їм в голови вливали, то тепер бачать у світі тільки ворогів.
Iric які ж гарненькі чобітки!
Marta яка ти бджілка роботяща, талановита на всі руки!
Рамина,Marta а за англійською то вам до мене, я ж викладач зі стажем. Ніколи не пізно, в мене учні і школярі, і студенти, і 60+ були. Зараз майже всі онлайн займаються. От і рекламу собі зробила 526:, вибачайте. Ну, і ремонт робити, і землю доглядати теж можу. Та серед нас тут інших і нема. То не пропадемо, тримаймося!
P.S. понаписувала...

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2032 ]  На страницу   Пред.  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 136  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]