винниДа, все россияне разные и не все согласны с тем , чтоб нас , украинцев убивали и захватывали наши территории. НО! Вас очень , очень и очень мало в сравнении с тем количеством , которое повёрнутые на войне и поддерживают этот геноцид.
Мене , рік назад , розбудив брат вранці о 5 -ій годині телефонним дзвінком : "ну шо , поперла сволота на нас , почали бомбардувати наші міста... і багато їх пре , як тарганів "
Я дуже довго не могла зрозуміти , що це не сон. Навіть не тоді ,в той момент , а багато ,багато днів по тому. Та й зараз важко повірити , що таке можливо в нашому сучасному світі. Армія гвалтівників , убивць та мародерів . Замість зайнятися своїми проблемами на своїй колосальній території , вони пруть у чужі країни , ніяк нажертися не можуть , отруюють життя усім адекватним людям. А лицемірство їхнє просто зашкалює , коли чую , як вони кричать - ми за мір во всьом мірє! . Тьфу , гидота!
БджілкаЯ завжди тішуся за когось , хто собі купує нову машинку. У мене старенька електрична Пфаф , яку мені Труаверда передала з Німеччини , за що їй дуже вдячна . Звичайно хотілося б якусь новеньку , від промислової б не відмовилась , бо переважно машинка мені потрібна для грубих тканин.
Оленко , слоник класний , в тебе взагалі все класне , ти ж знаєш що це правда

.
Дівчатка тримаймося ! Рік незламності минув .Ніхто у світі не сподівався , що Україна буде чинити такий сильний спротив ворогу ! Багато втрат , страшну ціну ми платимо за нашу свободу , але надія та віра в НАШУ ПЕРЕМОГУ міцніє !