dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Сб сен 20, 2025 02:07

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2059 ]  На страницу Пред.  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 138  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Вс фев 19, 2023 16:18 

Таке затишшя на форумі ... Всім світло припинили виключати, мабуть шиють.

СообщениеДобавлено: Вс фев 19, 2023 19:30 

Marta писал(а):
http://www.susangatewood.net/mypatterns.html?fbclid=IwAR2fapF2ry0xIPpivrMGy2oSlo11KBuuYMAOSIWQvOpOeQs5GkBY_qusoJc

Міло, подивися тут. Не впевнена, що коректне посилання, правда, з телефону незручно копіювати.

Спасибо большое! 18: 18:

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт фев 21, 2023 20:08 

Рамина писал(а):
Таке затишшя на форумі ... Всім світло припинили виключати, мабуть шиють.

Дійсно, тиша стоїть. Всі понакопичували справ, а тепер зі світлом їх вирішують 14:

А я таки шию (досить несподівано), хоча й невеличку річ. Це, мабуть, вперше за пів року. Ще б дошити 11:

СообщениеДобавлено: Чт фев 23, 2023 19:00 

Привіт, дівчата! У нас не так багато приємних новин, тому я хочу поділитися своєю радістю. В мене нова швейна машина!!! 507:
Минулого року мій день народження був трагічним початком війни і всі плани були перекреслені. В цьому році ми з чоловіком вирішили, що не будемо готуватись до гіршого і купили мені нову помічницю janome memory craft 6700p. Від моєї попередньої відрізняється лише однією цифрою 14: Але приємних дрібничок багато. Якось я поділюся враженнями. Мені так хотілося щось гарненьке пошити, щоб швидко і корисно. І ось на очі попався слоник у вигляді грілки на чайник (чи навпаки грілка у вигляді слоника? 11: ) тепер у мене є подібний!
Изображение Изображение

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт фев 23, 2023 19:15 

Бджілка
Вітаю з новою помічницею.
Так, не треба ставити життя на паузу.
Слоник цікавий.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт фев 23, 2023 22:03 

Бджілка, молодці що наважилися на покупку. Ми ж віримо в ЗСУ, а значить і в наше майбутнє.
Початок відмінний, слонік чудовий.

СообщениеДобавлено: Пт фев 24, 2023 11:16 

inno4ka, Рамина, дякую! Бажаю всім мирного українського неба над нашими домівками! Слава нашим захисникам! І вічна пам'ять полеглим українським воїнам...

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт фев 24, 2023 12:16 

Бджілка вітаю з покупкою! Крутий апарат! Ший швидше всього, бо скоро весна-сад-город! 8:

СообщениеДобавлено: Пт фев 24, 2023 19:30 

Всім привіт...Сьогодні всі згадують перший день війни, а я тільки ранок згадую. Пам'ять відключилася. Дуже погано себе почуваю, мабуть загострення всіх проблем плюс весна. Весь час расшиваю-перешива. одяг на хлопців в госпіталь. РОзрізаю рукава, втачиваю клінья в штани. И реву... А ви як? Не зникайте з радарів, будь ласка!
Бджілка
Вітаю, це чудове - нова машинка. І грелка классная... Колись радняький дефіціт - чай зі слоном.

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт фев 24, 2023 20:38 

Я дізналася про вторгнення напередодні ввечері. Повідомлення було таке "Час Х 4-00 ранку". Прокинулася вночі від вибухів, подумала - не збрехав. Перевернулася і спала до 9 години. Так, нерви міцні. Ну і філософія реакцій у мене майже незмінна для всіх випадків. Можеш допомогти - допомогай. Не можеш - не заважай тим, хто може. Рефлексію відставити, потім будемо бідкатись і оплакувати. Інформаційна гігієна дуже жорстка, тільки офіційні джерела. В перші дні та інформація стала як наркотик. весь час перевірялося шо там і як. У мене вікна виходять на північний захід, то ж все, що відбувалося в Гостомелі, Ірпені, Бучі ми чули дуже добре.
А через тиждень посіяла перці з помідорами. На моїй вулиці ловили диверсійну групу, були вуличні бої, автоматні черги, горіли машини, билися вітрини, але я вірила і сіяла. Продовжую вірити і сьогодні знов посіяла на розсаду.
Переможемо!

СообщениеДобавлено: Сб фев 25, 2023 00:57 

Так, сьогодні всі згадують, як воно було рік тому.

Бджілка
Вітаю й зі святом, і з новою помічницею! Слоник дуже затишний.

Iric
Не сумуй, переборемо і це. В нас це єдиний шлях.

СообщениеДобавлено: Сб фев 25, 2023 22:44 

А мені згадується початок, 2014 рік. Як я ціле літо боялася відірватися від інтернету, навіть на дачу не хотіла їздити, бо як тільки відсутня більше години - обов'язково щось трапиться погане. Стала новиноголіком. Вивчила декілька молитов і повторювала, як мантру. Теж не допомагало.
А потім якось звиклося. І з росіянами спілкувалася тут, на Дублірині, рос. мовою писала, хоча перейшла на українську іще в 2013. Кажуть, до всього можна звикнути. Мабуть, так воно і є, хоч і не хочеться в це вірити.

СообщениеДобавлено: Сб фев 25, 2023 23:13 

девы, все россияне разные. не думайте что все этого хотят. держитесь.

СообщениеДобавлено: Вс фев 26, 2023 14:42 

винни
Да, все россияне разные и не все согласны с тем , чтоб нас , украинцев убивали и захватывали наши территории. НО! Вас очень , очень и очень мало в сравнении с тем количеством , которое повёрнутые на войне и поддерживают этот геноцид.
Мене , рік назад , розбудив брат вранці о 5 -ій годині телефонним дзвінком : "ну шо , поперла сволота на нас , почали бомбардувати наші міста... і багато їх пре , як тарганів "
Я дуже довго не могла зрозуміти , що це не сон. Навіть не тоді ,в той момент , а багато ,багато днів по тому. Та й зараз важко повірити , що таке можливо в нашому сучасному світі. Армія гвалтівників , убивць та мародерів . Замість зайнятися своїми проблемами на своїй колосальній території , вони пруть у чужі країни , ніяк нажертися не можуть , отруюють життя усім адекватним людям. А лицемірство їхнє просто зашкалює , коли чую , як вони кричать - ми за мір во всьом мірє! . Тьфу , гидота!
Бджілка
Я завжди тішуся за когось , хто собі купує нову машинку. У мене старенька електрична Пфаф , яку мені Труаверда передала з Німеччини , за що їй дуже вдячна . Звичайно хотілося б якусь новеньку , від промислової б не відмовилась , бо переважно машинка мені потрібна для грубих тканин.
Оленко , слоник класний , в тебе взагалі все класне , ти ж знаєш що це правда 20: .
Дівчатка тримаймося ! Рік незламності минув .Ніхто у світі не сподівався , що Україна буде чинити такий сильний спротив ворогу ! Багато втрат , страшну ціну ми платимо за нашу свободу , але надія та віра в НАШУ ПЕРЕМОГУ міцніє !

СообщениеДобавлено: Вс фев 26, 2023 19:08 

Дівчатка, всім привіт!!я до вас за порадами... Їздив чоловік в КИїв, трохи порозгрібав квартиру. Привіз цілу коробку з нашими ляльковими ковдрочками.От як вона була запакована у ящик з пошти, так і стояла декілька років,як повернулася с росії. Думаю, що з ними робити далі. Спочатку думала,що віддам кудись у дитячий будинок. А тут декілька тільки відкрила и щось на мене накотило. Одразу дістала ковдри від Арини, від Лени Чешун, від Юлі. Вони таки гарненьки. І зберігати не хочеться, бо місця в нашому будиночку не так багато, та ще й наша улиця на Горищі... Що порадите? Трохи згодом сфоткаю декілька.

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2059 ]  На страницу Пред.  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 138  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]