Вітаю, дівчата! Хочу поділитися з вами враженнями про квілтфест, що відбувся у Лаврській дзвіниці. Було дуже приємно зустрітися, побачити нові роботи досвідчених квілтерів і нові для мене обличчя, підростають молоді майстрині (були дівчата зі Львова, Дніпра…). Отримала враження від великої кількості жовто- синіх квілтів, які були там на знак підтримки від квілтерів різних країн, навіть японці нашили своїх журавликів. З топів, що надійшли з Австралії вже настьобали 130 ковдр, що були передані у фонд підтримки дітей та вдов загиблих. Директоркою цього фонду виявилась моя давня знайома, я навіть не здивувалася, бо всі ( ну так, майже всі) об’єдналися. Мабуть ви бачили фото у фб.
Я ж хочу розповісти про проект «міста-герої», в який я встряла, коли побачила у списку 30 чи то 40 імен! Роботи неймовірні! Теж у фб є фото! Дівчата, бачили б ви роботу Марти- це художній твір! Картина! Кожна деталь вистьобана так, наче ти стоїш перед театром і бачиш очами! Марточка, це найвищий клас!
Я ж, чесно кажучи, спрощувала свою роботу, намагалася наблизитися чи то до мінімалізму, чи то до модернізму, (працюю і часу обмаль). Я обрала місто Гостомель, який повʼязує мою родину, мого батька і мене з фірмою Антонов, і я зрозуміла, що як я не зможу, то ніхто не зробить. Задумка була показати, як зі знищених ангарів з’являється новий аеропорт. (Колись був такий проект, тоді він здавався якоюсь дурістю). Як ні намагалася не ускладнювати, все ж два місяця шила. Вибачте, що ніяк не встигаю викласти фото, але зроблю пізніше. І що нічого не пишу, хоч іноді захожу як до подружок, коли слова не потрібні.
_________________ Я - Елена, мои альбомыPfaff 2048
|