Привіт, дівчатка! Я рятуюся зараз шкарпетками, сама собі придумала, що зв'яжу подарунки родичам. Щось встигла до НР зробити і подарувати, а зараз вже дов'язую останні, найбільші, сестриному чоловіку, 46 розмір, але за рахунок того, що товста нитка і спиці, то рухається швидше, ніж коротенькі з тоненької шкарпеткової нитки. Покажу все у в'язальній темі. У майстерні на столі чекає стьобання ковдрочка для новонародженої онучатої племінниці, там простий швидкий топ, але щось не йдеться зараз у холодну майстерню (хоча, коли є натхнення, мене це не зупиняє). А ще, цікавий подвійний заказ від давньої клієнтки маю, поки на стадії пошука ідей. Колись років з 11 тому, коли вони в нас купили цуцика і ми почали спілкуватися, я їй пошила панно і подушки з блоком тих сердечок, що були у нас на Сердечних ковдрочках. Подушки стерлися в хлам, їх добивають песики, і треба нові пошити. А друге панно вона хоче відправити доньці, яка тепер оселилася у Франції з онуком, треба щось про Україну, але не дуже в лоб. А ще, проводила МК по боро в музеї, там де ще поки висить виставака "Міста-герої", учні були дорослі, половина нових, але і старенькі були, дуже файно посиділи, пошити мало що встигли, зате потеревенили.
_________________ Модератор форумаИ-Руня Кудревич Janome Horizon Memory Craft 7700 QCP, Protex TY-B721-03 Мои сумки 2016-2019 , Мои работы 2020
|