dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Вс окт 19, 2025 04:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2080 ]  На страницу Пред.  1 ... 135, 136, 137, 138, 139  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Пн авг 25, 2025 22:20 

Зі святом, мої дорогі!Слава Україні!

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вс сен 07, 2025 00:56 

Привіт, народ! Я нарешті завершила ту величезну скатертину. Вирішила сфотографувати вже в притулку на столі, але не перевірила зяряд в фотіку. А він сів в нуль. Добре що зі мною дочка була, вона зробила кадр на телефон, хоч щось на пам'ять залишиться.
Шторні тканини зверху і з знизу (знизу простіші і майже всі в помаранчевих кольорах), всередині геотекстиль. Все досить щільно простібано. Ніякого особливого дизайну, простий паркет, але в розмірі 140х280 виглядає досить непогано. На фото тільки шматок видно.

Изображение

Вже скучила за творчою роботою, але ідеї поки бродять десь повз мене. Мабуть чекають, коли я поборю помідори і буду відносно більш вільною.

СообщениеДобавлено: Пн сен 08, 2025 02:59 

Рамина
Скатертиною можна сміливо вкриватися. 140*280 це ж здуріти можна 7: Стриманий дизайн і хоча начебто просто, виглядає дуже приємно 19:
Ти стібала окремі квадрати, а потім з'єднувала?

СообщениеДобавлено: Пн сен 08, 2025 12:31 

Колючка, так, окремими лопухами, це вже друге життя тих стібаних деталей. Спочатку вони були обшиті бєйкою та складені в короби для зберігання тканин. Шила пару років тому для дочки. Потім концепція зберігання змінилася, короби стали зайві. Я їх розпустила на окремі деталі і відклала в довгий ящик, бо не могла придумати куди то все задіяти. А потім в притулку побачила величезний скляний стіл, який прикривали чим завгодно, бо там весь час тусується десяток-два котиків. Так і виникла ідея скатертини. Тепер всі щасливі - хазяйка в захваті, бо скатертина ще й в інтер'єр за кольорами вписалася, котикам м'яко і затишно, а я позбулася майже цілого довгого ящика.

СообщениеДобавлено: Сб сен 20, 2025 11:46 

Ау, народ, є тут хтось? Хто що робить? Пишіть хоч щось, бо загубимося остаточно, а маємо триматися купи. У мене все ще триває боротьба з врожаєм. Помідори, перці огірки ще не закінчилися, а вже посипалися горіхи, яблука, груші. З шиття поки тільки ремонти та постільна білизна. Чекаю дощу, щоб розпочати вже щось серйозне. Хоча позавчора зшила серйозне - чобіток для собаки із шкірозамінника. Моя велика красуня помчала через поля чи за зайчиком, чи за кицькою і дуже сильно порізала лапу. Оперували, зашивали, тепер кожен день перев'язки і знадобився чобіток для прогулянок. Краще б такого не шити, але добре, що за потреби є і матеріали і можливість. Пишіть, хто чим зараз зайнятий.

СообщениеДобавлено: Вс сен 21, 2025 09:56 

Привіт!
В мене останніми днями щось якась біганина постійно, і не сказати, щоб безглузда, але відчуття саме таке :) Так що боротьба з врожаєм - то взагалі тобі щастить :) Краще, щоб був врожай, ніж не було.
Сама не шию, плету мереживо та й то дуже-дуже потроху. Але намагаюсь повернутися до малювання, спеціально навіть на курс акварельний пішла, може надихнусь або раптом чогось навчуся :)

Собаці одужання якнайшвидше! Вони інколи такі невгамовні, то біжуть десь не там, то зжеруть щось не те, а хазяйка потім чоботи шиє...

СообщениеДобавлено: Вс сен 21, 2025 15:47 

Колючка, малювання це чудово! Бажаю успіхів та натхнення.
У моєї собачки 2 пристрасті - покопати мишей та побігати за зайцями і чужими котиками. Свою кішку не чіпає. Наче і гуляємо в полях, але дачі поруч, а народ у нас звалища влаштовує під кожним кущем. От і впіймала десь скло чи консервну банку.

СообщениеДобавлено: Пн сен 22, 2025 08:59 

Рамина
Побігати за чужими котиками це особлива розвага, дійсно :) В нас колись (до приватного будинку) приблудився пес (безпородний, звісно), мешкав у дворі нашому і з трійкою котів спілкувався. Так він хоч і бачив вже досить погано, але дуууже добре відрізняв за якою кицькою на вулиці за воротами можна бігти, а за якою не слід, бо вона "своя". До сих пір не дуже розумію, як він їх відрізняв :)) А "не своїх" неодмінно заганяв на дерева.

В Канаді прийнято, якщо у лісі чи парку із бігучою чи мисливською собакою гуляти, вішати на неї бубенчик, щоб дикі тварини встигали відбігти. Бо тварин безліч просто навіть вулицями бігає.

СообщениеДобавлено: Пн сен 22, 2025 12:57 

Всім привіт!
У мене цього року врожаю вистачає тільки наїстися в сезон свіжим)
Відвідала осінній "Печворк Незламних", ще й випадково попала в той день, коли була презентація «Sunflower Quilt For Ukraine- Печворк Перемоги». Набралася вражень, надихнулася і вже другий тиждень шию блоки, щоб відправити дівчатам в Київ. Перед відправкою все сфотогравую і обовязково тут покажу)

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пн сен 22, 2025 15:44 

Привіт! Торбинок нашила трохи, тепер реанімація тапків. На щось більше не вистачає

СообщениеДобавлено: Пн сен 22, 2025 17:47 

Колючка, зайцям ті бубенці до одного місця, вони дурніші за найдурнішу курку. А загалом ідея правильна, копитні точно чкурнуть подалі від того звону.

Zhozi, як це чудово, коли відвідуєш виставку і надихаєшся на творчий лад. Бажаю отримати задоволення від роботи і чекаю фото.

kera, я теж торбинками розминалася після тої навали лежанок. Шоправда, у мене були заготовлені піцци на кишеньки. Аж 7 штук зробила. Смішно таким хвалитися, але, враховуючи стан і настрій, то і це добре.

Дівчата, не губіться, ми ж не тільки про шиття, ми і про життя. Будьмо і переможемо!

СообщениеДобавлено: Вт сен 23, 2025 13:25 

Всім привіт! Довго не відкладала - показую свої клапктики для Печворку Перемоги. Сьогодні відправила в Київ)
Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт сен 23, 2025 13:38 

До поїздки на виставку підготувалася) Дуже хотілося якось позначити, що я "своя") бо хоча я і є підписником в групах на ФБ, але більше як просто читач і глядач. Колись в інсті побачила таку ідею з дрезденською тарілкою на одязі. Світшот для цього був куплений давно, але ніяк не сходилися зірки втілити в життя. Коли вже були куплені квитки в Київ, і була впевнена на 100%, що я їду, зрозуміла - час настав! Погода обіцяла бути теплою, тому швиденько купила і футболку для цієї цілі) Тепер маю одяг на різну погоду)
Изображение Изображение
А мене таки прийняли за "свою")))

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт сен 23, 2025 20:57 

Zhozi, оце ти продуктивно попрацювала! Гарні блоки і так багато. Мені особливо з вертушкою всередині подобається, прямо ковдрочка вийшла. А тарілки на одязі то просто супер! Дійсно, як бейджик працює і одразу зрозуміло, що ти не просто глядач, а майстер. Клас!

СообщениеДобавлено: Ср сен 24, 2025 09:03 

Рамина
Чудова скатертина ! Приємно приносити своєю працею комусь радість.
Zhozi
Гарна футболочка. Теж люблю дрезденську тарілку.І блоки дуже багато роботи потребують. А ви дуже симпатична дівчина ! 8:
У мене позмінно настрій то нормальний , то депресивний . Часом просто якийсь ступор . Але якось животію.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2080 ]  На страницу Пред.  1 ... 135, 136, 137, 138, 139  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]