Давно тут нічого не було, підніму тему.
У мене накопичилася неймовірна кількість меблевих зразків, та ще й відрізів мені підкинули, з яких я сумки точно не шитиму. Викидати таке багатство то злочин, тож треба переробляти. Вирішила пустити то все на ліжанки для тварин в притулок. Почала з велюрів без основи. Такі кольори, такі фактури ... треба зробити щось красиве. І таке, чого ще не шила. Обрала блок артішок. В моєму випадку це став АРТ і ШОК. Шити той велюр майже так само важко, як холодець чи желе. Купи не тримається нічого, все елозить, зміщується. Закріплювати довелося ледь не кожну пелюстку окремо. Ручної роботи більше, ніж машинних строчок. Поз'їжджало в процесі все, що тілько могло. Але все одно мені результат сподобався. І тактильно дуже приємний килимок вийшов, і колори симпатичні, і сам блок сподобався. А те що криво, я переживу. Килимок навіть до притулку не потрапить, сподобався подрузі, поїде їй до ліжка.

На майбутнє знатиму, що велюр можна шити чи великими лаптями, чи, максимум полосами широкими, а для блоків він заскладний в роботі.