dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Вс июл 06, 2025 13:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2032 ]  На страницу   Пред.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 136  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Ср ноя 23, 2022 19:33 

Зараз я напишу не для нас, а для тих "запарєбрікових", котрі досі підтримують оце все і пишаються діями їхнього кровожерливого, бо знаю, що й досі заходять і читають.

Для тех, кто считает, что "специальная военная операция" это правильно:
Сегодня, видя что украинцы не сдаются, ударили ракетами по всей энергосистеме. Попали и в жилые высотки. Снова. Целые города без света, воды и отопления. Зимой.
Вы очень любите заявлять, что мы тут в Украине якобы нацисты и татуируем свастиками за одно русское слово. Сейчас вы во всей Украине устраиваете то, что было сделано в Ленинграде во время блокады: темнота, холод, голод, смерть. Для всех. В первую очередь пострадают старики, потом дети. Это сделали вы. Лично вы.

СообщениеДобавлено: Ср ноя 23, 2022 23:47 

Привіт! у нас відносно спокійно. світла не було, але то не вперше, вода вже є, навіть батареї теплі.

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 00:06 

Я с первого дня осуждаю все что делается. Я -против .

Последний раз редактировалось винни Чт ноя 24, 2022 09:04, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 05:14 

4-та ночi. З'явилось свiтло. Води, опалення поки нема.
Прорвемося.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 08:00 

винни писал(а):
Я с первого дня осуждаю все что делается. Я против !

Винни, так я и не про тебя и не про Наташу-Drazhnikova, и некоторых других. Это о тех, кто слепо верит российскому телевизору и считает, что раз мы желаем себе и своей стране другой судьбы, чем у них, то надо нас уничтожить.
Тем ценнее, что вы против.
Добавила заголовок к своему сообщению, чтобы было понятнее, кому точно адресовано.

В Одесі потроху вода пішла, хоч і не у всіх районах міста. Зі світлом поганіше, але наші працюють й над цим, тож подейкуди теж вмикають.
Тримайтеся, дівчата!

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 08:59 

В Одессе двоюр брат ,вчера все написал.

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 09:00 

Колючка
Вы очень правильно обозначили, но их не пронять, тех, кто смотрит ТВ ,это заколдованные люди

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 09:51 

Дорогие девочки. держитесь..... Чтобы здесь не написал...мало....Даже трудно представить что вы переживаете....Молимся за вас за мир....и тоже плачем от бессилия...Держитесь, мои родные.....

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 13:15 

Ранок... На вулиці вітер і морось... Зв'язку у місті немає, інтернет іноді проривається, щоб отримати смс. Ні води, ні опалення. Наш будинок тримається на безперервному живленні майже добу, але акумулятори майже розряджені. Сонця немає, тому панелі нічого не дають. Генератор є, але проблеми з пальним. Заправки працюють від генераторів 5 штук на все місто і всі вони від нас дуже далеко. Потрібен якийсь час, щоб пристосуватися до нових обставин. У кожного з нас є ще діти, онуки і головне - старенькі батьки, які не в змозі про себе попіклуватись.
Місцева влада дає певні обіцянки, що ось-ось....і ми їм віримо і молимось за наших воїнів і енергетиків...
Вчора ми пережили великий стрес від вибухів поряд. Слава Богу, що люди живі. Але скільки людей загине від наслідків цих вибухів? Від того, що немає живлення в лікарнях, немає води і опалення??? І це глибокий тил.
Це не відчай, просто знову і знову задаю собі питання: росіяни, невже вам приємно від того, що ми страждаємо? Невже ваше життя від цього стає краще? Невже ви готові жертвувати своїми дітьми і чоловіками на війні? Невже ви готові терпіти приниження в усьому світі за дії своєї влади? Невже ви своєї влади боїтеся більше, ніж війни??? Невже наші справи вас хвилюють більше за свої??? Чому ваш розум затьмарило зло і ненависть до інших народів???
Дівчата, які залишились з нами, вас мало, це слабкий голос надії, але він є. Намагайтесь доносити до своїх хоча б близьких людей наш голос. Ми є! Ми не зламаємось! Ми переможемо! Наша влада має свої недоліки і вони не такі, про які вам говорять, але це не ваша справа. Наш народ вже довів, що може зі своєю владою боротись. Поки ви шукаєте смітинку в нашому оці, можете не помітити колоду у своєму. Та вже давно вона там є! Все, що ваша влада застосовує проти нас, обертається у залишку проти вас. На жаль, ми не можемо змінити своє географічне положення, щоб відмежуватись від поганого сусіда. Прийдеться будувати великий міцний паркан і виставляти охорону. Але до цього треба загнати звіра у його печеру.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт ноя 24, 2022 19:20 

Світла і води не було більше доби. Протрималися нормально, живемо далі.

Наші енергетики і комунальники - герої з героїв. Велика шана!

СообщениеДобавлено: Пт ноя 25, 2022 07:20 

Рамина
Пiдписуюсь пiд кожним словом.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт ноя 25, 2022 07:35 

Пчелка Лена
ОЛЕНО, невже ти думаеш, що тебе почують? Ще вiриш? 9 мiсяцiв 85% ненависноi пiдтримку. Пiдтримки нашого знищення. Вони вiрять, що, забираючи у нас тепло, воду, свiтло, життя, згуртують нас проти влади за перемир'я з ними. Вони нас так i не зрозумiло. Це нас ще бiльше об:еднуе проти них.
Ми вбиваемо ворога, який напав на нас. А вони вбивать, бо так заманулось.
Правда за нас. Перемога за нами.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Пт ноя 25, 2022 12:31 

inno4ka, нас багато хто не розумів. В те, що без комунальних благ нам не вижити, вірили не тільки вороги, в це вірили всі в світі, поки ми не почали воювати. Хто зі зброєю, хто з робочим інструментом на своєму місці, хто отрутою в пиріжках і селітрою в чай замість цукру. В сучасному світі, цивілізований маю на увазі, забагато зручностей, якими мало хто готовий поступатися заради якоїсь примарної волі і свободи. А у нас за 300 з гаком років поневолення накопичилося тої жаги до волі через край. Тепер виливається, дивує світ, надихає, спонукає на допомогу.

Але все одно є ті, і у нас і в будь-якій країні, кому світло в хаті і відсутність обстрілів важливіше, ніж право на свободу і самостійність. Не всіх життя вчить, але то вже інша історія.

СообщениеДобавлено: Пт ноя 25, 2022 12:37 

Изображение
У Львові провели дев’ять трансплантацій органів від посмертних донорів без електрики !!!
Протягом 30 години трансплантологи пересадили два серця, печінку та шість нирок.
Ми вчора були дуже довго без світла ,мобільний звязок був дуже поганий , але вже все налагоджується.
За минулу добу у вічну темінь на той світ Збройні Сили України відправили 430 окупантів. Слава Україні !

СообщениеДобавлено: Пт ноя 25, 2022 20:33 

inno4ka я все розумію, бо маю досвід спілкування з родичами, друзями і незнайомими людьми з того боку. Цей раз я зверталась більше до тих форумчанок, які залишились з нами попри війну. А може хто прочитає і з тих, хто не на нашому боці. А ще це просто був крик душі. Проголосила у світ свої думки і стало легше. Сьогодні вже набагато краще. Зробила зачіску, підправила обличчя, одягалась гарненько і цілий день спілкуюсь з різними людьми.
Рамина ти як завжди пишеш дуже вірні думки!
Соломія я дивуюсь більшості нашого люду, наскільки багато відданих своїй справі і свому народу ! З них беремо приклад і пишаємося своїми героями! Труднощі нас загартовують! Уроди є в нашій сім'ї, куди ж без них... Подолаємо ворога і повернемо мирне життя!

Профиль WWW  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2032 ]  На страницу   Пред.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 136  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]