Бджілка Цей магазин знаю вже давно, він був першим, який вийшов на наш ринок з польськими тканинами. У них дійсно дуже хороше обслуговування . Після нього з'явилися ще декілька с аналогічним товаром - Ваші ткани, Коттонвилле, метр ткани. Це було років 6-7 тому. Вітаю тебе, не відмовляємо в маленьких радощах! Навіть якщо ці радощі заполонили шафи! Лен, скажи, а світло-сіра який відтінок має - теплий чи холодний? Весь час шукаю хороший сірий колір, і весь час отримую не сірий чистій, а брудний беж. Ти вже точно розумієш, про що я. Тоді й собі замовлю. Рамина Так, фарби після прання не линяють, а наче витерті стають. Як джинси.
А я саме хотіла написати про якість... тема доречна, напишу тут. Це не стосується саме цього магазину, це загальна тенденція. Років 5 тому я купила новорічні тканини зі сніжинками. Зелена та біла ще у мене досі є, а кольору беж в цьому році мені не вистачило, і я замовила пів метра, здається , в коттонвилле. Отримала. Колір трохи відрізняється, але зовсім трохи, у виробі не помітно, а ось якість... Я навіть собі крайки зберегла. Обидві, стару і теперішню. Там міцна бязь, досить товстенька, щільна. А ця нова - тоненька, накрохмалена аж до блиску, легка. Крайки відрізняються. Стара міцна, товста, а нова - її просто нема, махрушки по краю, та й усе. Тобто, тенденція зрозуміла.
_________________ МодераторЧто ты спрятал - то пропало, что ты отдал - то твоё!PFAFF 6091, ELNA760 Exellence, Juki TL98 Разное ОткрыткиТазики
|