Соломія Лінда, соломія, м. Львів

Живу в чудовому місті Лева , що на Заході України. Закінчила архітектурний факультет львівської політехніки , але ця професія не принесла мені жодного задоволення. Тому після доброго десятку літ я залишила проектний інститут без жодного жалю. Очевидним було те , що я не на своєму місці.
Ще у шкільному віці в гуртку Палацу піонерів я навчилась шити для себе речі. Пізніше обшивала всю свою сімю . Це вміння не було професійним ,але було на той час великим спасінням для нас , бо це були 90 –ті роки .
Слово «печворк» я почула уже після багатьох речей ,які пошила навіть не відаючи , ЩО САМЕ я шию . Так склалось , що останні два роки на чужині , у Греції, я працювала ,як «модістра» (переклад українською - швачка) в магазині , який торгував текстилем . Там я шила штори , накидки та чохли на дивани , крісла, а також скатертини та різноманітну постіль. І в цьому магазині , звичайно ж були клапті чудових тканин, які інколи діставались мені . Після робочого дня у магазині ,особливо часу не було , щоб творити . Але бажання було сильніше за брак часу, тому навіть для дому позичила швейну машинку. І на світ з’являлися різноманітні сумки , цікаві подушки та навіть іграшки.
Повернувшись в Україну , я занурилась з головою в мережу інтернету , щоб знайти цікавинки по справі , яка мене цікавила . І знайшла не тільки цікаві речі ,а й дуже багато однодумців та друзів , які теж «хворіли» створенням речей з клаптиків тканин. Найкращим місцем для спілкування з такими людьми став для мене сайт «Дублірін». Саме тут я навчилась дуже багатьом речам – як і технічим так і життєвим . Саме тут знайшла дуже гарних дівчат , які стали для мене справжніми друзями.
Напишу трошки про те ,що мене мотивує у творчості . Все ,що я зараз шию – шию саме тому , що НЕ МОЖУ НЕ ШИТИ . Навіть , якщо б ніхто не цікавився моїми виробами , я все одно б продовжувала шити . Мені подобається створювати речі , у які вкладаю клаптик своєї душі , клаптик свого бачення того чи іншого персонажу, сюжету чи просто кольору. Інколи мені здається , що після пошиття та чи інша річ живе своїм окремим життям… Але звичайно ,найбільше задоволення для мене – коли я бачу , що мої вироби подобаються людям . Завітайте у мій блог «Клаптики з ароматом кави» - і ви довідаєтесь набагато більше .
З повагою до вас Соломія Лінда зі Львова.
Мои работы 2020