Дякую вам за високу оцінку ! Хоча це просто природна краса під моїм наглядом.
Хочу ще показати дещо. Минулого року ми дуже засумували під час карантину і вирішили побудувати водограй (я правильно перевела водопад?) Була на цьому місті просто клумба з лавандами. Місце в полі зору. Захотілось краси більше. Цілий місяць ми будували конструкцію водограя і ставка біля нього. Ставок викопали, обклали бутом, забетонували, а зверху накрили товстим полотном типу синтепона і спеціальною товстою плівкою. Каміння обирали просто за кольором, навіть не думаючи, що воно може не підійти. Я возила тачками землю, носила величезне каміння, замішувала і тягала відрами бетон... Слухала буркотіння чоловіка, навіщо воно тобі здалося? Вже і сама була не рада, що взялася за це. Але ж треба було закінчити. Після напруженої важкої праці ми навіть не могли радіти результату. Воду ми налили, запустили компресор і водограй заспівав свою пісеньку. Додали освітлення. Чоловік поставив пристрій, який вмикає і вимикає воду і світло по програмі. Весною ми посадили декілька кущиків лотосу. Навіть декілька жабок прийшли до нашого ставку. І пташки прилітають попити води та покупатись. Ще мріємо поселити парочку червоних карпів. Тепер кожного пізнього вечора після садової роботи я виходжу на терасу і насолоджуюсь музикою водограю з гарною підсвіткою. Головне, щоб не було в цей час тривоги.

І тепер трошки пожаліюсь. Про каміння. Обрали світле пласке каміння і для водограя, і для обкладання ставка. Гарно, нарядно, приємно... Але після зими воно стало розпадатися на шари, верхній шар перетворився на труху. Весною ми були в шоці! Стільки праці, купа матеріалів, за які заплачено гроші... Побідкалися...взяли будівельний пилосос... Прочистили, що змогли... І залишили так як є до наступної весни. Подивимось що буде далі. Скоріше за все, що прийдеться каміння міняти на більш тверде. Я що буде з водограєм, не знаю взагалі. Який роблю висновок. Коли починаєш робити щось нове, треба дуже добре вивчити теорію. Ми вчили, але ж ніхто не звернув увагу на такий матеріал як камінь.