Привіт, дівчата! Я щось надовго випала з форуму, були дуже сумні події в родині, тому геть не було сил наближатися до компа, а телефон погано форум показує, та й писати не зручно. Ми живі та відносно здорові, а от тітка моя рідна вхопила інсульт, і пролежала у себе вдома на підлозі 4 доби. Ніхто спочатку її не шукав, бо вона була досить активна і їздила регулярно в село, там зв'язок поганий, але врешті стривожилися, з'ясували, що в селі її нема, пішли до квартири, у нас навіть був ключ на такий випадок, але він не спрацював, бо зсередини стирчав інший ключ. Довелося викликати поліцію і майстра -ведмежатника, відчинили, і вона, бідненька, ще була жива, але непритомна. У лікарні стало серце, вони ще й реанімували її, але через добу її не стало. Дуже прикро, і всі відчуваємо провину, але лікар сказав, що шанси в неї були б тільки протягом першої доби, а в такі терміни ще ніхто не хвилювався, чому вона не відповідає на дзвінки. Ми з нею бачилися напередодні, вона нормально почувалася, і в цей день вона встигла поспілкуватися геть з усіма, бо я намагалася з'ясувати, коли вона перестала виходити на зв'язок, а на ранок, саме збиралася їхати у село, збирала сумку, і впала в коридорі, а телефон був у кімнаті, а потім розрядився. Ось таке мементо морі.
_________________ Модератор форумаИ-Руня Кудревич Janome Horizon Memory Craft 7700 QCP, Protex TY-B721-03 Мои сумки 2016-2019 , Мои работы 2020
|