dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Сб сен 20, 2025 09:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2059 ]  На страницу Пред.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Вт май 30, 2023 15:52 

Соломія
Рамина
Дівчата, радує те, що вже можемо дістати. Може хтось задуматься, що бумеранг вже розвернувся.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт май 30, 2023 18:15 

inno4ka
Практично завжди війна бумерангом повертається до тих , хто її затіяв. Я про це й написала в попередньому тексті , хоч і запозичила той текст в розумної людини. Хотіли дуже війни , то ж починайте жерти , не обляпайтесь. І це лишень початок.

СообщениеДобавлено: Чт июн 01, 2023 08:49 

Раночку, друзі! Доброго, звичайно, хочеться, але новини кожного ранку невтішні... Ми в порядку, пораємось надворі, возимо кожного дня кота в лікарню, бо подрався з сусідським забіякою і той йому голову подрав, в ми побачили це через кілька днів, коли прорвав нарив. Це звичайні будні нашого села.
Згодна з постом Соломії про бумеранг, дуже хочеться, щоб вони відчули що наробили. Але ще більше згодна з Мариною, що вони будуть жаліти себе і звинувачувати нас в усіх своїх негараздах. Таке життя... Чи може перемогти добро? Може. Якщо воно з кігтями.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт июн 01, 2023 12:44 

Бджілка
Ми з тобою товариші за нещастям, я теж в ветеринарку їжджу вже другий тиждень. Маленьку собаку подрала московська сторожова. Хоч і зреагували одразу, і шви наклали, але велика площа, рвана рана і все дуже повільно загоюється. Вчора вдруге чистили і знов наклали шви... Це мені ще на місяць головного болю, і то, якщо все гаразд буде.

Привіт всім!

СообщениеДобавлено: Чт июн 01, 2023 19:54 

Привіт!
Одужання вашим звіряткам!

Теж засмучена тим, що ці ... роблять. Основна маса їхнього населення цілковито і повністю впевнена, що "такінада", а погані люди з Європи та Америки вводять санкції проти білих та пухнастих простих людей, ображають їх нізащо, заважають добре й багато жити. І ось це "а нас та за што?" просто епічне.

Інколи зустрінеш нормальну людину з росіян і думаєш що ще не настільки безнадійно.
А потім вчителька, що працює в Канаді з 5-6 річними дітьми, заявляє про обстріли Дніпра по цивільних "а я думаю, што ета правильна", людині в якої в цьому Дніпрі дві рідні сестри й п'ятеро племінників малих ховаються від ракет. І причина для бомбардувань "А чіво ані нє хатят с намі". Тут вже втрачаєш будь-яку надію і розумієш, що крім силових засобів нічого не допоможе.

СообщениеДобавлено: Чт июн 01, 2023 20:42 

Привіт, дівчата.
Кручуся між роботою і дачею, в проміжках вишиваю. "Вирісла" знову з одежі, треба би пошити щось, а не хочеться. І на дієту сідати не хочеться, як раз черешня поспіває))))

У нас на дачі сусідка котів-собак підгодовує, то з усього масиву банди псів збігаються. Шкоди поки небагато, один раз тільки парник подрали вщент, і покривала на дачних меблях постійно в брудних лапах, а кота свого боюся туди везти. Думаю, він вже "познайомився" з місцевими, бо поводить себе дуже дивно. Навіть не знаю, як влітку буде... 13:

До речі, вже літо. Зі святом всіх! 20:

СообщениеДобавлено: Пт июн 02, 2023 21:51 

Привіт всім! Надіюся на добрі новини.

Якось їхала у трамваї, зі мною сумка-рюкзак, що шили з Розочкою. Бачу у вікно дівчину з таким рюкзаком, колір голубий. Така пригода...Цікаво, шила чи купляла

СообщениеДобавлено: Пт июн 02, 2023 23:34 

Всім привіт! Також і від Іріка. У неї якісь негаразди зі зв'язком, на форум вийти не може поки. Але це не надовго, скоро буде з нами.

СообщениеДобавлено: Вт июн 06, 2023 20:38 

В нас зараз ранок. Спочатку зайшла на форум, побачила красу й дівчатам відгуки написала.
А потім прочитала новини про Каховську ГЕС. І так зараз погано на душі, що слів бракує.

СообщениеДобавлено: Вт июн 06, 2023 21:43 

Колючка, так, новини жахливі. Люди, будинки, тварини, заповідники, сільгоспугіддя, сади, риба в Дніпрі ... осягнути неможливо масштаб заподіяної шкоди.

З Каховського зоопарку врятувалися лише лебеді і качки.

СообщениеДобавлено: Чт июн 08, 2023 23:32 

Привіт, дівчата.
Так, новини такі. Цю поганську рашку треба закрити бетонним куполом, як радіацію, хай там гризуться й бісяться. Сволота.
Готові знищити весь світ разом із собою, ідіоти.

СообщениеДобавлено: Сб июн 10, 2023 13:27 

Знайомий з Миколаєва :
состояние в Херсонской области после Каховской катастрофы на утро
Это наверное будет очень трудный текст для тех, кто не совсем понимает что происходит
1. Смотрите, уже не секрет, что мы Х людей вытащили с левого берега на правый. Таких "операций" было, есть, и будет множество, но недостаточно для того, чтобы вытащить всех людей. А знаете с чем это связано? А с тем, что нас расстреливают. Кацапы в гражданском сидят на верхних этажах зданий, и просто стреляют как по волонтёрам, так и по всем кто там спасает людей. Они чисто используют эту ситуацию, чтобы нанести потери. Есть у меня контакт, очень древний контакт. Говорит мол зря вы нам оружие не перекидывали в наш населенный пункт Х. Стоит кацап обосранный в 5-этажном здании вместе с гражданскими, и хоть какое-то лезвие бы было - местные были бы готовы его разорвать. Прямо там. То есть по сути эвакуация с левого берега очень затруднена тем, что по нам просто работают.
2. Одноклеточные уроды мало того что стреляют, так ещё и у местных левого берега воруют лодки. Семья У в населенном пункте Х оставила лодку возле высокого здания, потому что их дом под водой. Тупорылое одноклеточное чучело (личность установлена) под угрозом расстрела лодку украло для своих нужд. Ещё в Олешковском районе одноклеточные активно заселяются в дома, в которых либо более-менее сухо, либо уже вода отошла. Люди пытаются вернуться в свои дома, но этого сделать не могут, потому что там уже живут и мародёрят одноклеточные. Вы понимаете вообще всю суть абсурда в этой ситуации ?!
3. Ещё одна "забава". Ни для кого не секрет, что наши люди на левом берегу сами мобилизировались и помогают друг другу. В том числе лежачим людям, детям, и так далее. Так вот - одноклеточные поставили в районе интерната миномёт, а также на крышах домов. Заказывают свой телек для тупорылых, дальше запускают шарманку и начинают с миномётов ху*ярить по нашим же людям, и у меня уже есть первые данные о погибших (от родственников). Одна из таких погибших - беременная женщина в Голой Пристани.
4. Смотрите, у меня нету никаких сомнений в том, что они используют эту ситуацию чисто для того, чтобы выкоренить "ждунов" с населенных пунктов левого берега. Создатель такой "идеи" тоже установлен. В какой-то момент он просто перестанет существовать. У людей разрывают украинские паспорта, клоуны из свиногвардии давят психологически на людей, мол берите паспорта и так далее.
смотрите, тут конечно можно на эмоциях много чего сказать
но лучше просто молча сделать
в свою очередь хочется передать привет всем международным организациям - вы бесполезные куски дерьма. из-за вашей бестолковости умирают люди, и по сути для того чтобы спасти наших людей, нам приходится рисковать не только своими жизнями, но и жизнями этих людей
мы активно собираем данные всех причастных к издевательствам над нашими людьми. их персональные данные собираются не для публикаций
а для ликвидации
это не для пиара, или для громких слов
это просто месть
месть за всех пострадавших
и она наступит быстрее чем эти одноклеточные себе представляют
в свою очередь спасибо всем тем, кто помогает Херсончатам - без вас ничего бы вообще не получилось
это факт
но пожалуйста, обратите внимание на Запорожскую и Днепропетровскую области - там есть прямая угроза остаться без питьевой воды со временем
спрашивайте у властей, у людей - чем можно помочь, делайте это если есть возможность
нужно включаться сейчас, чтобы предотварить катастрофу среди малоподвижных людей, инвалидов и прочих
помните, мы все в этом вместе
РАЗОМ, і до кінця!

СообщениеДобавлено: Сб июн 10, 2023 16:13 

Читати боляче, а зіткнутися з тим ... жах.

СообщениеДобавлено: Сб июн 10, 2023 21:34 

Так, нажаль це все є те, що зробили ці паскуди. Кількість загиблих від повіні, її наслідків й безпосередньо від рук загарбників жахливо навіть уявити.

В Одесі за минулу ніч було чотири хвилі повітряних тривог, і з шахедами, і з ракетами; з опівночі до самого ранку. І три цивільних особи загинули.

СообщениеДобавлено: Пн июн 12, 2023 10:17 

Дівчата, я тут!! Два тижня мене чомусь не пускало саме на Дублірін, а потім ще у ФБ зламали мій акаунт. Тіцкала по клаве як невіжена, але з акаунтом впоралась самостійно. Пишаюся. А ось мою сторінку "Клаптева кухня", здається відновити вже не можна, шкода. Тепер я тут. Ви не забули, що у цю суботу "Шиємо на публіці"?
А я ані на публіці, агі вдома майже нічого не шию, все якась метушня. Двір, літо, настрій такий собі... Рада всіх бачити.
Дівчатка, у нас 5 липня тазика день народження! Давайте, просто для позітиву, потрусимо тазиками, згадаємо його?
Рамина
Як твій песик?Думка така проскочила, що й в твоєму випадку московити винні.

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2059 ]  На страницу Пред.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 138  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]