Ой,
kera, вінувата, я пропустила. Твої фартушки такі веселі! Особливо в велики квіти - той просто розкішний.
А я сьогодні також з фартухом і з додатком до нього. Поставлю тут майже весь текст, що написала на фб, на сторінці. Спочатку історія. Наша Соломія якось прислала мені декілька тканин,які вона вже точно не шитиме. І там був купон з принтом фартуха, бретелей та кишені. а ще на тому відрізі була інструкція з пошиття просто на тканині.ПОрожні місця були заповнені видом завершеного фартуха и просто картинками. А далі я включила клаптеву жадібність.Ту, яка змушує тебе використати гарну тканинку максимально і з користю. Шкодую, що не зфоткала купон раніше. Але зфоткала залишки. Мав бути просто один фартух... Але ми не шукаємо легких шляхів. З інструкції по пошиттю виробу пошилася рукавичка для гарячого. Зворотній бік щільна тканина, ущільнювач слімтекс. З картинки, як має виглядати готовий фартух, пошилася хапалочка. З просто гарнго малюнка на пустому місці викроївся підвіс для рушника для рук. Тканина для рушника знайшлася в глибині шафи . Не використалася тільки одна маленька картинка і назва купона "Harvest Medley". МОя подяка, Соломійко!