dublirin.com.ua

Лоскутное шитье и...
Текущее время: Сб июн 21, 2025 00:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2025 ]  На страницу Пред.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 135  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Привіт!
СообщениеДобавлено: Пн фев 05, 2024 00:59 

kera, дякую! З японською технікою є єдина проблема - країна-виробник. Їх машини збирають в різних країнах, Тайвань, Корея, Індонезія, В'єтнам. На простори колишнього совка найчастіше попадає як раз В'єтнам, а це завжди трошки лотерея. Тайваньську сборку можна брати з закритими очима, як і корейську. А з в'єтнамською бувають проколи. Японську збірку вони продають тільки у себе всередині країни, а на інші ринки іде різне.

Колючка, придивляйся до Джаноме, Ягуару, Джукі. А найкраще, то з'ясувати чи є офіційний дистриб'ютор якоїсь фірми поблизу і на цей бренд націлюватися. Тоді матимеш хоча б гарантію ремонту і покупки додаткових прибамбасів.

СообщениеДобавлено: Пн фев 05, 2024 10:11 

Igolka
Юля, я знайшла в себе усю папку з файлами по квілту.Відправити тобі на ємейл?

Разное ОткрыткиТазики

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Вт фев 06, 2024 14:52 

Дівчата, привіт!
Хто шив калейдоскопи, ходіть в підвальчик, там є кого і за що хвалити - вишневі мрії від Бджілки.

СообщениеДобавлено: Чт фев 08, 2024 00:49 

Рамина, це ж поки тільки пів роботи. 3:
Я почала шити квілт панно по розрахункам до 120см по схемі Шторм на морі. Планую закінчити до 14 лютого. Повинно вийти щось на кшталт такого, тільки в інших кольорахИзображение
Не знаю чи впораюсь я до дати, якось важкувато іде. Наче схема проста, але перехід кольорів все ускладнює.Настрій з кожним днем все важче тримати у відносній нормі.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт фев 08, 2024 01:50 

Бджілка, часу малувато, бажаю тобі встигнути. Цікаво обіграний шторм, я такого ще не бачила.

СообщениеДобавлено: Чт фев 08, 2024 12:34 

Рамина, дякую. Ця схема має дуже багато варіантів від графічних до мальовничих. (Обожнюю варіант з черепашками!) Не знаю, як краще шити його. Дехто шиє по паперу, хтось по лекалах. Я вирішила, що для економії матеріалів краще обрати другий варіант, але бачу, що точності при зшиванні менше, та й принтер вже давно не працює... Наб'ю своїх синців і поділюсь досвідом ))

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Чт фев 08, 2024 13:38 

Бджілка, досвід - то найцінніше, ділися.

СообщениеДобавлено: Пт фев 09, 2024 22:55 

Бджілка
Дууже цікавий варіант "Шторму". Взагалі, завжди здавалося, що ті хто його шиють - героїчні люди 19: 8:, бо ж складно.

СообщениеДобавлено: Пт фев 09, 2024 23:25 

Привіт, друзі! Кажись, я встигаю! Покажу топ. На зборку пішло 3 дні. Думаю, що треба було шити по паперу, тоді б всі куточки були як на кресленні. У мене ж краще на куточки не дивитись, хоча кожен блок осноровлювала. Це дало можливість скласти до купи все і майже на відмінно. Вся складність мого сердечного Шторму саме в переході кольорів, ланцюжком майже нічого не шилося. Мале ж вийшло гарно!
Изображение
У чоловіка вчора був нервовий зрив із-за зняття Залужного, а я весь вечір пропрацювала, тужила і шила... Та й сьогодні весь день в майстерні, поспішала зібрати деталі до купи.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 01:13 

Бджілка, ну ти просто ураган! Дуже красиво вийшло!

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 05:00 

Бджілка
Іноді рукоділля - це наше спасіння, бо ми у нього поринаємо.
Ммммм, які кольори! Ти точно метеор.

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 10:47 

Дякую! 515:
Далі як завжди у мене страждання вибору виду стебнування. Хочеться і швидко, і гарно, і щоб огріхи не підкреслити. На вихідних гості, тому випадаю зі швейного життя.

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 11:31 

Бджілка
Як ніжно, затишно, хоча і " шторм". 7:
Дуже Подобається. 19:

Профиль WWW  

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 13:01 

Бджілка
Як завжди у тебе - краса неймовірна! Написала тобі в особисті .
А мене трошки тут не було , бо мала неприємні дні і це не про шиття.
Сусідка , якій я купувала продукти 15 років та трошки допомагала , бо вона була не дуже мобільна, померла несподівано . Мені прийшлось розшукувати її родичів ,які у Києві , завдання було непросте , бо мобілка її якраз перед смертю сусідки зламалася. Але я не зовсім про це. Знаю , що ми тут збираємось більше для позитиву , тому не буду про сумне.
Я зовсім про інше.
Стан квартири , яку сусідка залишила після себе був жахливий . Дуже захаращена була її домівка. Сусідці було майже 73 роки і була вона напрочуд консервативна та менталітет мала ще дуже радянський . В сенсі того , що боялась викинути будь що - "а раптом пригодиться " . Скільки раз я просила її повикидати усе лишнє і дозволити мені зробити там порядок , відповідь була одна - не треба . Аж до крику. Три з половиною години !!!, вже пізніше , її племінниця грузила речі на викид та в "Оселю" для потреб людей , які залишилися без житла. Довго приходила я до тями після похорон і коли отямилась , вже зовсім іншими очима подивилась на СВОЮ хату....
Очманіти !!!!!!! Якщо подивитися на мою квартиру дуже прискіпливо , то мабуть мені небагато залишилось до подібної ситуації... Але буду чесною з вами , дівчатка. У мене є три причини , які не дозволяють організувати свій життєвий простір по принципу мінімалізму. Інакше , я б так і жила - без жодної речі , якою не користуюся і яка колись (так років через 10 ) мені може знадобитися. І ці три обставини : песики , шиття як хоббі , та рослинки. Але тим не менше , подумала я собі , все одно потрібно щось з тим робити .
Поки що пораюсь у кухні . Переглядаю кожну річ ,кожну тарілку , кожний пакетик невідомо чого і викидаю непотріб. Складніше буде в кімнатах. Тут значно гірше ... з такого роду рішенням . Адже я шию. Ну як шию , надіюсь ,що буду шити , коли пройде депресія звязана з війною , коли повернеться натхнення , ... а рапотм у шитті саме цей клаптик буде потрібний ...Тим не менше я більше не хочу жити в такому безладі , та й мені ж не 25 років. Потрібно буде дуже гарно подумати і дати чесну відповідь собі чи встигну.
Рослинки теж потрошки дарую , віддаю та продаю. Хоча приємно було чути , що на вибір дівчини з Харкова , яка знімає квартиру наді мною на третьому поверсі , щодо аренди квартири вплинув мій зелений балкончик влітку. Правда зимою ,я ті вазонки не маю де подіти - трьох поверхові конструкції на моїх темних вікнах.І це не дуже гарно. Песикам моїм уже по чотирнадцять. Більше не зможу нікого взяти після них , не витягую ні фізично , ні матеріально. Аде зараз їх безмежно люблю.
Так що я на даний момент стараюсь викинути усе лишнє зі своєї квартири ,а разом з тим і зі своїх думок . І дуже добре , що йде якась робота , бо читаючи новини , уже потроху їде дах. Пробувала не читати новини , планувала хоч три дні . Та де там , не витримала.
Ну от , як добре , що ви є . Можливо не всім буде цікавий мій опус , але слава богу, що є мені де виговоритися. А там , хтось може й сам захоче повикидати ,як і я , все лишнє зі свого життя. Тим більше що зараз цінності життєві дуже сильно помінялись.
Люблю вас , дорогі мої дівчатка !

СообщениеДобавлено: Сб фев 10, 2024 13:24 

Соломія, у мене була схожа ситуація, теж допомогала розгрібати захаращену квартиру. А потім прийшла додому і трохи прорідила у себе. Ще перед ремонтом таке влаштовувала, але обростаю я швидше, ніж позбавляюся.
Бажаю якнайшвидше прийти в рівноважний стан і не випадати так надовго з творчого процесу.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2025 ]  На страницу Пред.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 135  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]